Pâine De Curcan

Pâine De Curcan
Turkey Loaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 150 de calorii, 28G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,97 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână ovăz cu gătit rapid, înlocuitor de ouă, curcan măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza înlocuitorul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Încercați Pâine Sănătoasă De Curcan, Pâine De Carne De Curcan, și Pâine De Carne De Curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente. Zdrobiți curcanul peste amestec și amestecați bine. Apăsați într-un 9-in. x 5-în. tigaie acoperită cu spray de gătit. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 65-70 de minute sau până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Pâine PanPâine Pan
BolBol
2
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine LesSurre semi Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling
Se asortează bine cu mâncăruri subtil picante și, de asemenea, completează șunca și mezelurile vindecate. Bucurați-vă cu fructe proaspete tăiate.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista