Pâine De Carne Sufocată

Pâine De Carne Sufocată
Meatloaf sufocat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 620 calorii. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 20 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, lapte evaporat, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Bacon Chorizo Chipotle Sufocat Fleică, Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, și Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii în fundul unui aragaz lent de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, agitați și coaceți, amestecul de supă de ceapă, ciupercile feliate și oul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană supă de Cheddar și lapte evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se adaugă la amestecul de carne. Folosind o lingură de lemn sau mâini curate se amestecă bine și se formează într-o pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
5
Așezați în aragaz lent deasupra cartofilor. Asigurați-vă că pâinea de carne nu atinge părțile laterale ale aragazului lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Se amestecă împreună supa de cheddar rămasă cu cremă de supă de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
7
Se toarnă peste fleică. Se acoperă cu ceapă și ciuperci proaspete tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne Cutie De 1 KgPaste Penne Cutie De 1 Kg
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Acoperiți și gătiți la setare ridicată timp de 1 oră. Reduceți temperatura la setarea scăzută și gătiți încă 5 până la 6 ore.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista