Pâine De Carne Sufocată
Meatloaf sufocat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 620 calorii. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 20 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, lapte evaporat, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Bacon Chorizo Chipotle Sufocat Fleică, Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, și Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face.
Instrucțiuni
Așezați cartofii în fundul unui aragaz lent de 5 litri.
Într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, agitați și coaceți, amestecul de supă de ceapă, ciupercile feliate și oul. Pune deoparte.
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană supă de Cheddar și lapte evaporat.
Se adaugă la amestecul de carne. Folosind o lingură de lemn sau mâini curate se amestecă bine și se formează într-o pâine.
Așezați în aragaz lent deasupra cartofilor. Asigurați-vă că pâinea de carne nu atinge părțile laterale ale aragazului lent.
Se amestecă împreună supa de cheddar rămasă cu cremă de supă de ciuperci.
Se toarnă peste fleică. Se acoperă cu ceapă și ciuperci proaspete tăiate.
Acoperiți și gătiți la setare ridicată timp de 1 oră. Reduceți temperatura la setarea scăzută și gătiți încă 5 până la 6 ore.