Pâine De Carne Italiană

Pâinea de carne italiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 231 calorii. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine în stil, sos de paste cu roșii, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 147 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Carne Italiană, Pâine De Carne Italiană, și Mama ' s Italiană fleică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, combinați toate ingredientele, cu excepția sosului de paste; Se amestecă bine.
Adăugați 1 cană sos de paste; Se amestecă bine. Apăsați amestecul într-o tigaie de pâine de 8x4 inci.
Coaceți la 177°.timp de 40 de minute.
Se toarnă sosul de paste rămas peste pâinea de carne.
Coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până când sunt gătite bine în centru și termometrul pentru carne înregistrează 71°.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.