Pâinea de carne glazurată fără Gluten ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 300 de calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de cracker, puteți urma acest fel principal cu Ritz Cracker Pie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine De Carne Cu Brânză De Capră Cu Slănină Fără Gluten, Rapidă Și Ușoară, Pâine De Carne Glazurată, și Rețetă de pâine cu carne de miel glazurată Balsamic.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, combinați toate ingredientele pâinii de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Răspândiți amestecul în tigaie de pâine de 8x4 sau 9x5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
3
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se întinde peste pâinea de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne
5
Coaceți neacoperit 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când termometrul introdus în centrul pâinii citește 160 F.