Pâine de carne de vită și cârnați cu sos roșu gros pe pâine prăjită cu brânză

Carnea de vită și cârnați cu sos roșu gros pe pâine prăjită cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos gros, blocați brânza mozzarella, pătrunjelul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Sammy carne de vită și cârnați fleică, Coji umplute cu cârnați și Rucola + un sos de roșii gros, și Chiftele picante din carne de cârnați cu sos de grătar Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Tăiați pâinea de carne răcită în felii de 6 (1 inch grosime).
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți-l pe un suport de sârmă. Creșteți temperatura cuptorului la 40
Tăiați pâinea în diagonală în felii de 6 (1 inch grosime).
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Presărați uniform cu 1 cană (4 oz.) brânză mozzarella.
Coaceți la 400 timp de 5 până la 7 minute sau până când brânza este topită și cu bule.
Așezați 1 felie de pâine de carne pe fiecare bucată de pâine prăjită cu brânză. Se acoperă cu cantitatea dorită de sos roșu gros.
Se presară pătrunjel și brânză rămasă.