Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea de carne de modă veche. Această rețetă face 4 porții cu 323 calorii, 34G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, pesmet, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine De Carne De Modă Veche, Pâine De Carne All-American De Modă Veche, și Pâine De Pâine Cu Nuci De Dovleac De Modă Veche.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Pentru a face pâinea de carne: într-un castron mare, combinați curcanul, pesmetul, ceapa, morcovul, laptele, sosul de roșii, oul, usturoiul, sosul Worcestershire, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Pesmet
Sos De Roșii
Morcov
Usturoi
Ceapă
Piper
Toată Turcia
Carne
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă ușor, dar bine. Puneți amestecul de pâine de carne pe foaia de copt pregătită, bătându-l într-o formă de pâine cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Pentru a face toppingul: într-un castron mic, combinați ketchup-ul, zahărul brun și muștarul. Puneți toppingul peste pâinea de carne, folosind partea din spate a lingurii pentru a o întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Muștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Coaceți pâinea de carne timp de aproximativ 45 de minute, sau până când carnea nu mai este roz pe interior și este gătită (165 km f pe un termometru cu citire instantanee).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
6
Lăsați-l să stea 5 minute, apoi feliați și serviți.
7
Mâinile Pe
8
Mama spune întotdeauna că cele mai bune unelte de bucătărie pe care le ai sunt cele pe care ți le-a dat Dumnezeu și sunt chiar la capetele brațelor tale! Când chiar trebuie să intrați acolo și să obțineți un amestec viguros bun, folosiți o pereche frumoasă de mâini curate. Acesta este sfatul meu pentru a amesteca această pâine de carne. Este mai rapid și mai eficient, ca să nu mai vorbim de distracție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
9
Altele
10
Retipărit cu permisiunea de la Mama 's Table to Mine de Bobby Deen, 2013 de Bobby Deen Enterprises, Llcnăscut în Georgia BOBBY Deen este fiul celebrului gazdă Food Network și cel mai bine vândut autor de cărți de bucate Paula Deen, precum și gazda propriului său spectacol, The Cooking Channel' s Not My Mama ' s Meals. Bobby, împreună cu fratele său, Jamie, și-au început activitatea în industria alimentară în 1989, livrând sandvișuri ca parte a afacerii mamei sale, the Bag Lady. Cei trei Deens și-au unit apoi forțele pentru a deschide un restaurant, lady & Sons, în Savannah. Bobby este un invitat obișnuit la Today, Good Morning America, Rachel Ray și The Dr.Oz Show. Este un invitat frecvent la multe emisiuni Food Network, inclusiv Paula ' s Home Cooking.Opera scriitoarei MELISSA CLARK apare în New York Times, Food & Wine, Martha Stewart și Real Simple. De asemenea, a colaborat la peste douăzeci de cărți de bucate, dintre care una a primit atât premiul James Beard, cât și Premiul Julia Child Cookbook Award în 2000.