Pâine De Carne Cu Ceapă Roșie
Pâinea de carne cu ceapă roșie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 269 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți ketchup, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Carne De Ceapă, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și saut-ul până la licitație, aproximativ 6 minute.
Se adauga usturoiul; saut 1 minut.
Transferați amestecul de ceapă într-un castron mare.
Adăugați 1/2 cană de ketchup și toate ingredientele rămase; se amestecă doar până se omogenizează. Formați amestecul în pâine de 9x4 inci pe foaie mare de copt; întindeți 1/2 cană de ketchup rămasă deasupra și părțile laterale.
Coaceți pâinea de carne până când termometrul este introdus în registrele centrale 160 F, aproximativ 1 oră.
Lăsați să stea 10 minute.
Transferați în platou și serviți.