Pâine De Carne Aromată
Pâine de carne aromată necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 5. Acest fel principal are 198 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pâine, praf de usturoi, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 43%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine De Carne Aromată, Pâine De Carne Aromată Wellington, și Cea Mai Tare Pâine De Carne.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou.
Adăugați lapte și pâine; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă ceapa, sosul Worcestershire și condimentele. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine.
Forma într-o pâine într-un 11-in. x 7 inch. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 35 de minute; se scurge.
Lingură ketchup peste pâine.
Coaceți cu 10-20 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 de calorii.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Cabernet Sauvignon și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pâine de carne. Pâinea de carne va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Ai putea încerca Maxville Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 52 de dolari pe sticlă.
![Maxville Cabernet Sauvignon]()
Maxville Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon are nuanțe opulente de rubin și granat, cu arome tentante de parfum, cedru și fructe întunecate coapte stratificate cu vanilie, cassis și piper negru. Finisajul este lung și bogat.