Pâine De Biscuiți Cu Parmezan-Ierburi
Această rețetă face 45 de porții cu 49 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, unt, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine Cu Parmezan, Pâine Cu Usturoi Cu Parmezan, și Pâine de maimuță cu parmezan, Ierburi și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pulverizați tigaia de pâine de 9x5 inci cu spray de gătit.
Se amestecă brânza și oregano într-un castron mediu până se omogenizează bine.
Înmuiați bucățile de biscuiți, câte 1, în unt, apoi în amestec de brânză, întorcându-se pentru a acoperi uniform fiecare bucată.
Se pune în tigaie pregătită.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până se rumenesc. Se răcește 10 min.; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește ușor.