Pâine De Bere De Secară
Pâinea de bere de secară este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 166 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, semințe de chimen, scurtare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Sare Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-puteți face pâine de bere acasă cu luarea noastră la fel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina de secară, berea și drojdia într-un castron mare. Acoperiți vasul cu folie de plastic. Plecați peste noapte. A nu se păstra la frigider.
A doua zi, adăugați zahăr, sare, scurtare și ou; bate cu mixerul până se omogenizează. Se amestecă semințele de chimen, dacă se dorește.
Adăugați suficientă făină de pâine albă pentru a face un aluat moale.
Frământați pe o suprafață ușor făinată până se omogenizează, aproximativ 10 minute.
Așezați într-un vas uns și întoarceți la ulei suprafața aluatului.
Lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până se dublează.
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Se modelează în pâini rotunde sau alungite și se așează pe foi de copt unse presărate cu făină de porumb.
Lăsați să crească timp de 30 de minute.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 30 de minute. Se răcește pe rafturi.