Pâine De Bere De Secară

Pâine De Bere De Secară
Pâinea de bere de secară este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 166 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, semințe de chimen, scurtare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Sare Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-puteți face pâine de bere acasă cu luarea noastră la fel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina de secară, berea și drojdia într-un castron mare. Acoperiți vasul cu folie de plastic. Plecați peste noapte. A nu se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
A doua zi, adăugați zahăr, sare, scurtare și ou; bate cu mixerul până se omogenizează. Se amestecă semințele de chimen, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați suficientă făină de pâine albă pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Frământați pe o suprafață ușor făinată până se omogenizează, aproximativ 10 minute.
5
Așezați într-un vas uns și întoarceți la ulei suprafața aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până se dublează.
7
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Se modelează în pâini rotunde sau alungite și se așează pe foi de copt unse presărate cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Lăsați să crească timp de 30 de minute.
9
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 30 de minute. Se răcește pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista