Pâine De Bere De Secară

Pâine De Bere De Secară
Pâinea de bere de secară este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 166 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, semințe de chimen, scurtare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Sare Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-puteți face pâine de bere acasă cu luarea noastră la fel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina de secară, berea și drojdia într-un castron mare. Acoperiți vasul cu folie de plastic. Plecați peste noapte. A nu se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
A doua zi, adăugați zahăr, sare, scurtare și ou; bate cu mixerul până se omogenizează. Se amestecă semințele de chimen, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați suficientă făină de pâine albă pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Frământați pe o suprafață ușor făinată până se omogenizează, aproximativ 10 minute.
5
Așezați într-un vas uns și întoarceți la ulei suprafața aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până se dublează.
7
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Se modelează în pâini rotunde sau alungite și se așează pe foi de copt unse presărate cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Lăsați să crească timp de 30 de minute.
9
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 30 de minute. Se răcește pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista