Pâine De Anghinare Cu Spanac

Pâine De Anghinare Cu Spanac
Pâinea de anghinare cu spanac necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 193 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartierele de anghinare de grădină toscane în apă, rulouri, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Anghinare-Spanac Dip Pâine, Pâine De Anghinare Cu Spanac, și Spanac de anghinare se înmoaie într-un bol de pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Folosind un mixer electric, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Adăugați iaurt, continuați să amestecați până se omogenizează. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
4
Puneți spanacul și 2 linguri de apă într-un castron mediu. Acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde timp de 2 minute. Se lasă să stea 1 minut, apoi se scurge, stoarcerea spanacului pentru a îndepărta excesul de apă. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Tăiați spanacul și anghinarea. Îndoiți în amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
6
Adăugați praf de ceapă, praf de usturoi, sare, 1/4 cană mozzarella și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Tăiați pâinea franceză în jumătate. Scobiți ușor fiecare jumătate îndepărtând o parte din pâine din mijloc. Umpleți cu amestecul de anghinare de spanac și nivelați umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
8
Se presară cu mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
9
Așezați pâinile umplute pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Coaceți timp de 15-20 de minute, până când umplutura este cu bule și brânza deasupra se rumeneste ușor. Se lasă să se răcească câteva minute înainte de feliere și servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Revista