Pâine De Anghinare Cu Spanac
Pâinea de anghinare cu spanac necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 193 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartierele de anghinare de grădină toscane în apă, rulouri, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Anghinare-Spanac Dip Pâine, Pâine De Anghinare Cu Spanac, și Spanac de anghinare se înmoaie într-un bol de pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Folosind un mixer electric, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Adăugați iaurt, continuați să amestecați până se omogenizează. Rezervă.
Puneți spanacul și 2 linguri de apă într-un castron mediu. Acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde timp de 2 minute. Se lasă să stea 1 minut, apoi se scurge, stoarcerea spanacului pentru a îndepărta excesul de apă. Se lasă să se răcească.
Tăiați spanacul și anghinarea. Îndoiți în amestecul de brânză cremă.
Adăugați praf de ceapă, praf de usturoi, sare, 1/4 cană mozzarella și parmezan.
Tăiați pâinea franceză în jumătate. Scobiți ușor fiecare jumătate îndepărtând o parte din pâine din mijloc. Umpleți cu amestecul de anghinare de spanac și nivelați umplutura.
Se presară cu mozzarella rămasă.
Așezați pâinile umplute pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 15-20 de minute, până când umplutura este cu bule și brânza deasupra se rumeneste ușor. Se lasă să se răcească câteva minute înainte de feliere și servire.