Pâine Cu Usturoi Cu Aluat

Pâine Cu Usturoi Cu Aluat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pâinea cu usturoi. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 202 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, pâini de pâine cu aluat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Starter cu aluat și pâine de secară cu aluat.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană de ulei de măsline, 3 linguri de usturoi tocat sau presat și 3 linguri de pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați două pâini de 1/2 lire de pâine franceză cu aluat transversal în treimi, apoi tăiați fiecare treime în jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
3
Periați sau lingurați amestecul de usturoi cu generozitate pe partea tăiată a fiecărei bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Presărați fiecare bucată cu aproximativ 1/2 lingură parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
5
Așezați bucățile (cu brânza în sus) pe foi de copt și fierbeți 8 inci de la foc până se rumenesc bine, 3 până la 4 minute fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Se servește cald.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Revista