Pâine Cu Usturoi Cu Aluat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pâinea cu usturoi. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 202 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, pâini de pâine cu aluat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Starter cu aluat și pâine de secară cu aluat.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană de ulei de măsline, 3 linguri de usturoi tocat sau presat și 3 linguri de pătrunjel tocat.
Tăiați două pâini de 1/2 lire de pâine franceză cu aluat transversal în treimi, apoi tăiați fiecare treime în jumătate orizontal.
Periați sau lingurați amestecul de usturoi cu generozitate pe partea tăiată a fiecărei bucăți.
Presărați fiecare bucată cu aproximativ 1/2 lingură parmezan ras.
Așezați bucățile (cu brânza în sus) pe foi de copt și fierbeți 8 inci de la foc până se rumenesc bine, 3 până la 4 minute fiecare.