Pâine cu usturoi
Pâinea cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 6410 calorii, 92 g de proteine și 410 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 5,44 USD per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Dacă aveți la îndemână unt, sare, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 60%. Rețete similare includ burgeri cu pâine cu usturoi pe grătar (burgeri cu brânză la grătar cu sos de ardei, serviți pe rulouri cu usturoi), burgeri cu pâine cu usturoi pepperoni (burgeri cu brânză la grătar cu sos de ardei, serviți pe rulouri cu usturoi) și pâine cu usturoi, cum să faceți pâine cu usturoi de la zero.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tocați și pisați usturoiul până la o pastă cu sare folosind capătul rotunjit al unui cuțit greu. Amestecați untul, uleiul și pasta de usturoi într-un castron până la omogenizare, apoi amestecați pătrunjelul.
Fără a tăia complet fundul, tăiați pâinea în diagonală în felii groase de 1 inch cu un cuțit zimțat, apoi întindeți unt de usturoi între felii,
Înveliți pâinea în folie și coaceți în mijlocul cuptorului 15 minute. Deschideți folia și coaceți încă 5 minute.
Nota bucătarului: Pâinea poate fi unsă cu unt de usturoi cu 8 ore înainte și răcită, învelită în folie.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de coacere.
Pentru o aromă mai strălucitoare, puteți înlocui 1 lingură de pătrunjel cu 1 lingură de busuioc proaspăt tocat mărunt.