Pâine Cu Stafide Cu Rom
Pâinea cu stafide de rom necesită în jur 2 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 66 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină de pâine, lapte praf și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine cu stafide pentru iubitorii de stafide, Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, și Pâine brună Irlandeză cu stafide aurii și coacăze {pâine de grâu} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, turnați romul peste stafide.
Se lasă să stea 30 de minute și se scurge.
Așezați ingredientele în tigaie în ordinea recomandată de producător. Utilizați setarea obișnuită pentru o pâine de 1 kilogram.
Dacă aparatul dvs. are o setare de fructe, adăugați stafidele la semnal sau cu aproximativ 5 minute înainte de terminarea ciclului de frământare.