Pâinea cu nuci de lămâie-Macadamia este o vegetarian pâine. Această rețetă servește 24. O porție conține 134 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, ulei vegetal, făină de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Limoncello și Meyer Lemon Sabayon cu prăjituri crocante de Macadamia și coajă de lămâie confiată, Pâine Cu Nuci De Macadamia Cu Banane, și Pâine Cu Nuci De Macadamia Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai al tăvii de pâine de 9x5 inci cu scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele, cu excepția a 1/4 cană de zahăr și sucul de lămâie cu un mixer electric la viteză medie 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Faceți imediat găuri în partea de sus a pâinii la aproximativ 1 inch distanță, folosind un cules lung din lemn. Într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de zahăr și sucul de lămâie; stropiți uniform deasupra pâinii. Pâine rece în tigaie 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinii din tigaie; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră, înainte de feliere.