Fulgi de ovăz banane nuci pâine ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 506 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Un amestec de zahăr, banane, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 198 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Încercați Fulgi De Ovăz La Cuptor Cu Nuci De Banane De Afine, Pâine cu banane Pecan cu fulgi de ovăz pentru Ziua Națională a făinii de ovăz, și Pâine Cu Banane Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de pâine de 9x5 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul până la lumină și pufos. Se amestecă ouăle pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare, apoi se amestecă banana și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Vanilie
Banane
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un castron separat, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți în amestec cremă. Se amestecă ovăzul și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 55 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată.