Pâine Cu Miere Multigrain
Pâinea cu miere Multigrain este o lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 461 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină de porumb, făină de secară, drojdie instantanee și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 82%. Încercați Pâine Cu Miere Multigrain, Pâine Multigrain cu unt de miere, și Peste Noapte Miere-Migdale Cereale Multigrain pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați făina de porumb și apa. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute.
Se toarnă într-un bol mare de amestecare. Se amestecă sarea, uleiul și mierea; se lasă să se răcească până se încălzește.
Într-un castron mare, combinați amestecul răcit de făină de porumb cu drojdia, făina de secară, făina integrală de grâu și 4 căni de făină nealbită; bate bine. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute. Se lasă aluatul să crească 30 de minute, sau până când sa dublat.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați-l în pâini.
Așezați pâinile în două tigăi de pâine de 9x5 inci ușor unse. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute sau până când fundul pâinilor sună gol când este atins.
Scoateți din tigăi și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.