Pâinea cu flori de Paște ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 337 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 285 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, făină, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Lemony Pull-Apart pâine făcută simplu cu o mașină de pâine și o tigaie Bundt, Pâine de dovleac-pâine dulce și sărată, și Floare De Pâine.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați împreună 4 căni de făină, drojdia, zahărul alb și sarea. Într-o cratiță la foc mic, topiți untul nesărat cu laptele până când amestecul este cald, aproximativ 110 grade F (43 grade C). Bateți treptat aproximativ 1/3 din amestecul de unt-lapte în ouăle bătute, apoi readuceți amestecul de ouă înapoi în amestecul de lapte rămas. Amestecați coaja de lămâie în ingredientele lichide (puneți deoparte sucul de lămâie pentru mai târziu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Suc De Lămâie
Zahăr Granulat
Coaja De Lămâie
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
2
Se toarnă ingredientele lichide în amestecul de făină și se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Adăugați suficientă făină pentru a face un aluat moale; întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați până când este neted și elastic, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Așezați aluatul într-un vas uns și întoarceți aluatul pentru a acoperi ușor suprafața cu ulei. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Puneți aluatul și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
5
Împărțiți aluatul în jumătate și rotiți fiecare jumătate într-o bilă rotundă. Pe o suprafață făinoasă, întindeți o minge într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Așezați un pahar de băut, cu fața în jos, în centrul cercului pentru a preveni tăierea aluatului prea departe în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
7
Tăiați aluatul cu un cuțit, de la marginea cercului de aluat până la marginea paharului, în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
8
Tăiați fiecare sfert în 5 benzi înguste în formă de pană. (Centrul aluatului este netăiat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
9
Scoateți paharul de băut. Există 20 de benzi înguste în formă de pană care înconjoară centrul netăiat al aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
10
Ridicați două benzi adiacente și răsuciți-le împreună de aproximativ 4 ori; ciupiți capetele celor două bucăți împreună în partea de sus. Bobina ușor pentru a forma o formă de floare aspră. Aranjați Runda în mijlocul cercului, unde era paharul de băut.
11
Ridicați încă două benzi adiacente și răsuciți-le și ciupiți-le ca înainte; înfășurați-le într-o rundă aspră și aranjați Noua petală lângă rozeta centrală. Repetați cu cele 16 benzi rămase, răsucindu-le și ciupindu-le în două, înfășurându-le și aranjându-le în încă 8 petale în jurul rozetei centrale. Pâinea finită are 9 petale care înconjoară runda centrală. Repetați pașii cu a doua bilă de aluat pentru a face două pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Aluat
12
Ungeți o foaie de copt sau tapetați cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
13
Așezați pâinea în formă pe foaia de copt pregătită, remodelându-le în runde, dacă este necesar; acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și puneți-l într-un loc cald pentru a crește până aproape dublat, 30 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Foaie De Copt
14
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Bateți gălbenușul de ou cu apă într-un castron mic și periați amestecul peste ambele pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
15
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea a devenit maro aurie, aproximativ 25 de minute. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Folosiți degetele pentru a adânci ușor indentările din centrul fiecărei petale și umpleți fiecare cu aproximativ 1/2 până la 1 linguriță de gem de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Zmeură
17
Amestecați sucul de lămâie rezervat și zahărul cofetarilor într-un castron pentru a forma o glazură; stropiți glazura în linii subțiri peste ambele pâini. Lăsați glazura să se fixeze. Pentru a servi, trageți petalele în afară.