Pâine Cu Flori De Paște

Pâine Cu Flori De Paște
Pâinea cu flori de Paște ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 337 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 285 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, făină, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Lemony Pull-Apart pâine făcută simplu cu o mașină de pâine și o tigaie Bundt, Pâine de dovleac-pâine dulce și sărată, și Floare De Pâine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună 4 căni de făină, drojdia, zahărul alb și sarea. Într-o cratiță la foc mic, topiți untul nesărat cu laptele până când amestecul este cald, aproximativ 110 grade F (43 grade C). Bateți treptat aproximativ 1/3 din amestecul de unt-lapte în ouăle bătute, apoi readuceți amestecul de ouă înapoi în amestecul de lapte rămas. Amestecați coaja de lămâie în ingredientele lichide (puneți deoparte sucul de lămâie pentru mai târziu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă ingredientele lichide în amestecul de făină și se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Adăugați suficientă făină pentru a face un aluat moale; întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați până când este neted și elastic, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Așezați aluatul într-un vas uns și întoarceți aluatul pentru a acoperi ușor suprafața cu ulei. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Puneți aluatul și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Împărțiți aluatul în jumătate și rotiți fiecare jumătate într-o bilă rotundă. Pe o suprafață făinoasă, întindeți o minge într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Așezați un pahar de băut, cu fața în jos, în centrul cercului pentru a preveni tăierea aluatului prea departe în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Tăiați aluatul cu un cuțit, de la marginea cercului de aluat până la marginea paharului, în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Tăiați fiecare sfert în 5 benzi înguste în formă de pană. (Centrul aluatului este netăiat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Scoateți paharul de băut. Există 20 de benzi înguste în formă de pană care înconjoară centrul netăiat al aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Ridicați două benzi adiacente și răsuciți-le împreună de aproximativ 4 ori; ciupiți capetele celor două bucăți împreună în partea de sus. Bobina ușor pentru a forma o formă de floare aspră. Aranjați Runda în mijlocul cercului, unde era paharul de băut.
11
Ridicați încă două benzi adiacente și răsuciți-le și ciupiți-le ca înainte; înfășurați-le într-o rundă aspră și aranjați Noua petală lângă rozeta centrală. Repetați cu cele 16 benzi rămase, răsucindu-le și ciupindu-le în două, înfășurându-le și aranjându-le în încă 8 petale în jurul rozetei centrale. Pâinea finită are 9 petale care înconjoară runda centrală. Repetați pașii cu a doua bilă de aluat pentru a face două pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
AluatAluat
12
Ungeți o foaie de copt sau tapetați cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Așezați pâinea în formă pe foaia de copt pregătită, remodelându-le în runde, dacă este necesar; acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și puneți-l într-un loc cald pentru a crește până aproape dublat, 30 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Foaie De CoptFoaie De Copt
14
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Bateți gălbenușul de ou cu apă într-un castron mic și periați amestecul peste ambele pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
15
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea a devenit maro aurie, aproximativ 25 de minute. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Folosiți degetele pentru a adânci ușor indentările din centrul fiecărei petale și umpleți fiecare cu aproximativ 1/2 până la 1 linguriță de gem de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
17
Amestecați sucul de lămâie rezervat și zahărul cofetarilor într-un castron pentru a forma o glazură; stropiți glazura în linii subțiri peste ambele pâini. Lăsați glazura să se fixeze. Pentru a servi, trageți petalele în afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
OcaziiPaști
Revista