Pâine Cu Cremă De Brânză De Ceapă
Această rețetă servește 8. Dacă 41 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pâinea cu cremă de brânză de ceapă ar putea fi o remarcabilă vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 198 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Dacă aveți la îndemână semințe de mac, ulei de canolan, lapte de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Cu Cremă De Ceapă Vidaliană, Pâine Cu Brânză De Ceapă (Mașină De Fabricat Pâine), și Brânză și ceapă pâine în (mașină de pâine).
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, călește ceapa în ulei până se rumenesc, aproximativ 7 minute. Se lasă deoparte să se răcească. Într-un castron mare, combinați zeama și oul. Se amestecă amestecul de biscuiți, ceapa și 1/2 cană de brânză.
Se toarnă într-un 9-in uns. tigaie rotundă de copt.
Se presară cu semințe de Mac și brânză rămasă.
Se coace la 400 de euro timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc. Se răcește ușor.