Pâine Cu Cremă De Brânză De Ceapă

Pâine Cu Cremă De Brânză De Ceapă
Această rețetă servește 8. Dacă 41 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pâinea cu cremă de brânză de ceapă ar putea fi o remarcabilă vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 198 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Dacă aveți la îndemână semințe de mac, ulei de canolan, lapte de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Cu Cremă De Ceapă Vidaliană, Pâine Cu Brânză De Ceapă (Mașină De Fabricat Pâine), și Brânză și ceapă pâine în (mașină de pâine).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, călește ceapa în ulei până se rumenesc, aproximativ 7 minute. Se lasă deoparte să se răcească. Într-un castron mare, combinați zeama și oul. Se amestecă amestecul de biscuiți, ceapa și 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BiscuițiAmestec De Biscuiți
Lapte BătutLapte Bătut
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Se toarnă într-un 9-in uns. tigaie rotundă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se presară cu semințe de Mac și brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MacSemințe De Mac
BrânzăBrânză
4
Stropiți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Se coace la 400 de euro timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tăiați în pene.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista