Pâine cu cheeseburger francez
Reteta French Cheeseburger Loaf poate fi facuta in aproximativ 50 de minute . Această rețetă face 6 porții cu 229 de calorii , 10 g de proteine și 7 g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. Mergeți la magazin și luați o pâine crustă, albuș de ou, făină și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cheeseburger Loaf , Cheeseburger Meat Loaf și Cheeseburger Meat Loaf .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul la foc mediu până când carnea nu mai devine roz.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă făina, muștarul și ketchup-ul; pus deoparte.
Desfaceți aluatul începând de la cusătură. Pat într-un 14-in. x 12 inchi. dreptunghi. Turnați amestecul de carne pe lungime în centrul aluatului; acoperiți cu felii de brânză. Aduceți părțile lungi de aluat în centru peste umplutură; strângeți cusătura pentru a sigila.
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați fâșii diagonale în partea de sus a pâinii.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc.
Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel
Cheeseburger funcționează foarte bine cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Un vin pe care l-ați putea încerca este St. Francis Reserve Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Rezervația Sfântul Francisc Merlot]()
Rezervația Sfântul Francisc Merlot
Rezervația Merlot St. Francis este produsă și cultivată exclusiv dintr-o parcelă de 20 de acri situată în inima podgoriei din Valea Sonoma. Formarea solului este distinctă, bine drenată, cu suprafețe de rocă, pietriș și lut, care produc cantități mici de struguri per viță de vie și o concentrație excelentă de fructe. Microclimatul răcoros al podgoriei este moderat de brizele din Oceanul Pacific și Golful San Francisco și caracterizat de ceața dimineața și seara. Aceste temperaturi de noapte răcoroase sunt esențiale pentru dezvoltarea fructelor complexe de calitate superioară. Vița de vie este irigată prin picurare, iar copertinele sunt subțiate prin îndepărtarea frunzelor de viță de vie pentru a crește expunerea la soare, concentrând culoarea și aroma. Recoltarea are loc de obicei între mijlocul lunii septembrie și sfârșitul lunii octombrie. Fructele sunt recoltate manual și zdrobite în rezervoare din oțel inoxidabil cu temperatură controlată. Fermentarea are loc în 8 până la 15 zile. Diferitele loturi sunt depozitate în butoaie noi și vechi de un an de stejar francez și american și rămân separate în timpul perioadei de învechire de 24-30 de luni. Amestecul este apoi asamblat. Îmbutelierea are loc fără clarificare sau filtrare, iar vinul se păstrează cu nouă până la zece luni înainte de eliberare.