Pâine Cu Ceapă Piperată

Pâine Cu Ceapă Piperată
Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 112 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Cu Brânză Piperată, Pâine Cu Brânză Piperată, și Pâine Parmezană Piperată.

Instrucțiuni

1
În tava mașinii de pâine, așezați toate ingredientele în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea de bază a pâinii. Alegeți culoarea crustei și dimensiunea pâinii, dacă sunt disponibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Coaceți conform instrucțiunilor mașinii de pâine (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista