Pâine Cu Bule Peste Noapte
Pâinea cu bule peste noapte necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 333 calorii, 1g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, jumătăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine de maimuță Caramel (AKA pâine cu bule), Pâine Cu Bule, și Pâine Cu Bule Hawaiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți cu generozitate o tigaie de copt de 9x13 inch.
Presărați nuci pecan în fundul tigaiei.
Așezați rulourile de cină congelate într-un singur strat deasupra pecanelor.
Presărați amestecul de budincă uscată deasupra.
Combinați untul și zahărul brun într-o cratiță mică.
Se încălzește până la fierbere, apoi se toarnă peste rulouri. Acoperiți cu folie de plastic sau hârtie de ceară și lăsați să stea peste noapte.
Dimineața, Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți timp de 20 până la 30 de minute, până se rumenesc.