Pâine Cu Bule De Unt
Pâinea cu bule de unt ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 238 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, apă caldă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Pâine de maimuță Caramel (AKA pâine cu bule), Pâine Cu Bule, și Pâine Cu Bule De Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați zahărul, scurtarea, oul, sarea și 1 cană de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; formați în 1-1/2-in. bile. Înmuiați bilele în unt și aranjați uniform într-un 9-in uns. tigaie cu tub canelat.
Stropiți cu untul rămas. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Se coace la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se răsturna pe un platou de servire.