Pâine cu banane îndulcită cu agave pentru fete

Pâine cu banane îndulcită cu agave pentru fete
Agave fata îndulcit scăzut de grăsimi banane pâine ar putea fi doar fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 25 de cenți pe porție. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți nectar de agave, cremă de tartru, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Briose Cu Ciocolată Cu Banane Cu Conținut Scăzut De Grăsimi Îndulcite Cu Miere, Pâine Cu Banane Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti

Crema Sherry, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegeri excelente pentru pâinea cu banane. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista