Pâine cu aluat III

Pâine cu aluat III
Pâinea cu aluat III necesită aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 119 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, margarină, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, Starter cu aluat și pâine de secară cu aluat, și Pâine Ușoară Cu Aluat-Pâine Vermont pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele într-o mașină de pâine folosind ciclul Manual. De obicei, sunt două cicluri de amestec de aproximativ 15 până la 20 de minute, cu ciclul de creștere între ele de aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Formați aluatul într-o singură pâine rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Așezați pâinea pe o piatră de copt sau o foaie de copt care a fost ușor unsă și presărată cu făină de porumb. Acoperiți pâinea și lăsați să crească într-un loc cald până aproape că și-a dublat dimensiunea, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 30 de minute, până când se rumenesc și pâinea sună goală la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista