Pâinea cu aluat III necesită aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 119 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, margarină, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, Starter cu aluat și pâine de secară cu aluat, și Pâine Ușoară Cu Aluat-Pâine Vermont pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele într-o mașină de pâine folosind ciclul Manual. De obicei, sunt două cicluri de amestec de aproximativ 15 până la 20 de minute, cu ciclul de creștere între ele de aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Pâine
2
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Formați aluatul într-o singură pâine rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
3
Așezați pâinea pe o piatră de copt sau o foaie de copt care a fost ușor unsă și presărată cu făină de porumb. Acoperiți pâinea și lăsați să crească într-un loc cald până aproape că și-a dublat dimensiunea, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 30 de minute, până când se rumenesc și pâinea sună goală la atingere.