Pâine Clasică De Carne

Pâine Clasică De Carne
Pâinea clasică de carne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 167 calorii, 21g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de chili, sos worcestershire, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Clasică De Carne, Pâine Clasică De Carne, și Pâine De Carne Clasică Ușoară.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, turnați lapte peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați ou, ceapă, sos de chili, sos Worcestershire, sare, piper și sos de ardei iute; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați carne de vită măcinată; se amestecă bine. Formați amestecul de carne într-un 8-in. x 4-in. oval.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Coaceți într-o tigaie superficială la 350 de ore timp de 1-1/4 ore sau până când nu rămâne roz.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scurgere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista