Pâine Clasică De Carne
Pâinea clasică de carne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 167 calorii, 21g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de chili, sos worcestershire, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Clasică De Carne, Pâine Clasică De Carne, și Pâine De Carne Clasică Ușoară.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, turnați lapte peste pâine.
Adăugați ou, ceapă, sos de chili, sos Worcestershire, sare, piper și sos de ardei iute; se amestecă bine.
Adăugați carne de vită măcinată; se amestecă bine. Formați amestecul de carne într-un 8-in. x 4-in. oval.
Coaceți într-o tigaie superficială la 350 de ore timp de 1-1/4 ore sau până când nu rămâne roz.