Pusandao De Pescado (pește și legume în lapte de cocos)
Pusandao De Pescado (pește și legume în lapte de cocos) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1031 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.74 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, unt, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pescado Con Coco (pește în sos de nucă de cocos), Sudado De Pescado al Coco (tocană de pește cu nucă de cocos), și Encocado de Pescado y Camar aprox. n (pește și creveți în sos de nucă de cocos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală medie, la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, ardeiul roșu, usturoiul, roșiile și saut-ul până când sunt fragede și translucide, aproximativ 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Adăugați chimen, culoare, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
4
Adăugați cartofii, pătlaginele, yuca, laptele de cocos și apa și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză