Puro de Pina
Puro de Pina ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 265 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă vegană servește 12 și costă 25 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați shortening, sare, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pi Cca Colada, Pina Colada, și Pina Colada Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, 3/4 cană zahăr, 1/2 linguriță scorțișoară și 1/4 linguriță sare într-un castron al unui mixer electric cu suport electric.
Adăugați drojdia și următoarele 3 ingrediente; bateți la viteză mică cu mixerul, folosind atașamentul cârligului de aluat, 1 minut. Măriți viteza la mediu și bateți încă 1 minut. Acoperiți aluatul cu hârtie de ceară și lăsați să stea 30 de minute.
Se amestecă împreună ananasul, 2 linguri de zahăr, 1 linguriță de scorțișoară și restul de 1/4 linguriță de sare într-o cratiță la foc mediu; se fierbe 1 minut.
Procesați amestecul de ananas într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Reveniți la tigaie, rezervând 2 linguri.
Se amestecă împreună rezervat 2 linguri amestec de ananas și amidon de porumb într-un castron mic.
Bateți amestecul de amidon de porumb în amestecul de Ananas în tigaie și gătiți, amestecând des, 2 minute sau până se omogenizează și se îngroașă.
Scoateți tigaia de pe foc și răciți-o.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în 12 porții egale.
Rotiți fiecare porțiune la o lungime de 10 inci, formând o bază de 6 inci și un vârf de 2 inci (forma seamănă cu un triunghi cu un vârf plat).
Întindeți 1 1/2 linguri amestec de ananas pe 1 parte a fiecărei porții, lăsând o margine în jurul marginilor.
Rulați fiecare porție de aluat, începând de la capătul de 6 inci și așezați-o pe 2 foi de copt ușor unse (6 porții pe foaie de copt).
Combinați restul de 2 linguri de zahăr și restul de 1/4 linguriță de scorțișoară; se presară uniform peste aluat.
Acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald (85), fără curenți, 15 minute (aluatul nu se va dubla în vrac).
Coaceți la 375 timp de 15 până la 18 minute. Se răcește pe foi de copt pe rafturi de sârmă.
Empanadas: se amestecă împreună 1 (15 uncii) poate dovleac neîndulcit, 2 linguri zahăr, 1 linguriță scorțișoară măcinată și 1/4 linguriță sare. Pregătiți aluatul conform instrucțiunilor. După ce aluatul stă 30 de minute, împărțiți în 12 porții egale și formați în bile.
Rulați sau aplatizați bilele în cercuri de 6 inci. Lingură 1 1/2 linguri amestec de dovleac pe jumătate din fiecare cerc de patiserie. Umeziți marginile cu apă; pliați aluatul peste amestecul de dovleac, apăsând marginile pentru a sigila. Crimpați marginile aluatului cu o furculiță.
Așezați pe foi de copt ușor unse. Acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald (85), fără curenți, 15 minute.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe foi de copt pe rafturi de sârmă. Face 1 duzină. Pregătire: 50 min., Stand: 45 min.,
Cuernitos: pregătiți aluatul conform instrucțiunilor. După ce aluatul stă 30 de minute, se întoarce pe o suprafață ușor făinată și se împarte în 12 porții egale.
Rulați fiecare porțiune la o lungime de 10 inci, formând o bază de 6 inci și un vârf de 2 inci.
Rulați fiecare porție, începând de la capătul de 6 inci. Formați ușor fiecare porție într-o semilună și așezați-o pe foi de copt ușor unse.
Combinați 2 linguri de zahăr și 1/4 linguriță de scorțișoară; se presară uniform peste aluat. Acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald (85), fără curenți, 15 minute.
Coaceți la 375 timp de 15 ro 18 minute. Se răcește pe foi de copt pe rafturi de sârmă. Face 1 duzină. Pregătire: 50 min., Stand: 45 min.,