Puro de Pina

Puro de Pina
Puro de Pina ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 265 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă vegană servește 12 și costă 25 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați shortening, sare, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pi Cca Colada, Pina Colada, și Pina Colada Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, 3/4 cană zahăr, 1/2 linguriță scorțișoară și 1/4 linguriță sare într-un castron al unui mixer electric cu suport electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați drojdia și următoarele 3 ingrediente; bateți la viteză mică cu mixerul, folosind atașamentul cârligului de aluat, 1 minut. Măriți viteza la mediu și bateți încă 1 minut. Acoperiți aluatul cu hârtie de ceară și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se amestecă împreună ananasul, 2 linguri de zahăr, 1 linguriță de scorțișoară și restul de 1/4 linguriță de sare într-o cratiță la foc mediu; se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Procesați amestecul de ananas într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Reveniți la tigaie, rezervând 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se amestecă împreună rezervat 2 linguri amestec de ananas și amidon de porumb într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Bateți amestecul de amidon de porumb în amestecul de Ananas în tigaie și gătiți, amestecând des, 2 minute sau până se omogenizează și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți tigaia de pe foc și răciți-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în 12 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Rotiți fiecare porțiune la o lungime de 10 inci, formând o bază de 6 inci și un vârf de 2 inci (forma seamănă cu un triunghi cu un vârf plat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Întindeți 1 1/2 linguri amestec de ananas pe 1 parte a fiecărei porții, lăsând o margine în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Rulați fiecare porție de aluat, începând de la capătul de 6 inci și așezați-o pe 2 foi de copt ușor unse (6 porții pe foaie de copt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Combinați restul de 2 linguri de zahăr și restul de 1/4 linguriță de scorțișoară; se presară uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
13
Acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald (85), fără curenți, 15 minute (aluatul nu se va dubla în vrac).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
14
Coaceți la 375 timp de 15 până la 18 minute. Se răcește pe foi de copt pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
15
Empanadas: se amestecă împreună 1 (15 uncii) poate dovleac neîndulcit, 2 linguri zahăr, 1 linguriță scorțișoară măcinată și 1/4 linguriță sare. Pregătiți aluatul conform instrucțiunilor. După ce aluatul stă 30 de minute, împărțiți în 12 porții egale și formați în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
16
Rulați sau aplatizați bilele în cercuri de 6 inci. Lingură 1 1/2 linguri amestec de dovleac pe jumătate din fiecare cerc de patiserie. Umeziți marginile cu apă; pliați aluatul peste amestecul de dovleac, apăsând marginile pentru a sigila. Crimpați marginile aluatului cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
17
Așezați pe foi de copt ușor unse. Acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald (85), fără curenți, 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
18
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe foi de copt pe rafturi de sârmă. Face 1 duzină. Pregătire: 50 min., Stand: 45 min.,
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
19
Coace: 18 min.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
20
Cuernitos: pregătiți aluatul conform instrucțiunilor. După ce aluatul stă 30 de minute, se întoarce pe o suprafață ușor făinată și se împarte în 12 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
21
Rulați fiecare porțiune la o lungime de 10 inci, formând o bază de 6 inci și un vârf de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
22
Rulați fiecare porție, începând de la capătul de 6 inci. Formați ușor fiecare porție într-o semilună și așezați-o pe foi de copt ușor unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
23
Combinați 2 linguri de zahăr și 1/4 linguriță de scorțișoară; se presară uniform peste aluat. Acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald (85), fără curenți, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
24
Coaceți la 375 timp de 15 ro 18 minute. Se răcește pe foi de copt pe rafturi de sârmă. Face 1 duzină. Pregătire: 50 min., Stand: 45 min.,
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
25
Coace: 18 min.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista