Puneți brânză pe Paste cu fructe de mare?
Puneți brânză pe Paste cu fructe de mare? ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 4.22 pe portie. O porție conține 807 calorii, 48G de proteine, și 26g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați feta ușoară, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Pastan și fructe de mare, Paste Cu Fructe De Mare, și Paste Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert pentru paste.
Condimentați creveții cu sare și piper. Într-o tigaie mare, cu față dreaptă, încălziți cele 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fumează.
Adăugați creveții și căutați pe toate părțile, 6 până la 8 minute pe o parte. Folosiți o lingură cu fante pentru a le transfera pe o farfurie.
Se adaugă jalapele și usturoiul în tigaie; se fierbe timp de aproximativ 3 minute, până se înmoaie.
Se adaugă Roșia cherry pur și simplu; se condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1 linguriță piper. Se fierbe la foc mic, până când Roșia pur aproxume s-a îngroșat ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați fettuccina în apa clocotită. Gatiti cu 1 minut mai putin decat instructiunile pachetului, apoi scurgeti-le intr-o strecuratoare, rezervand aproximativ 1/4 cana lichid de gatit.
Adăugați fettuccina și lichidul de gătit în tigaia de roșii care fierbe pur și simplu; creșteți căldura la mediu. Întoarceți creveții în tigaie; aruncați pentru a combina. Zdrobiți feta în tigaie; continuați să amestecați ușor pastele și sosul încă aproximativ 1 minut. Gustați pentru a vedea dacă amestecul are nevoie de mai multă sare (sarea feta poate varia).
Serviți pastele în patru boluri largi și puțin adânci, cu un strop de ulei de măsline extravirgin de înaltă calitate deasupra fiecărei porții, împreună cu niște piper negru proaspăt măcinat.