Punch De Ceai

Punch De Ceai
Nevoie de o băutură fără gluten și fără lactate? Pumnul de ceai ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 121 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 98 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, zahăr, ceai tare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un ulcior, combinați zahărul și ceaiul. Se amestecă până se dizolvă zahărul. Se amestecă sucul de portocale, sucul de ananas și limonada. Se răcește la frigider timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Suc De PortocaleSuc De Portocale
LimonadăLimonadă
ZahărZahăr
CeaiCeai
2
Chiar înainte de servire, turnați amestecul de suc răcit într-un bol cu pumn și amestecați ginger ale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
SucSuc
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista