Punch De Afine Condimentat

Punch De Afine Condimentat
Punch de afine condimentat este un fără gluten și vegan rețetă cu 9 porții. Această băutură are 134 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână băț de scorțișoară, zahăr, suc de ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Slab Condimentat Pumn De Afine, Numărătoarea inversă # 7 pumn de afine și rom condimentat, și Pumn Fierbinte Condimentat.

Instrucțiuni

1
Într - un 3-sau 4-qt. aragaz lent, combinați sucul de afine, sucul de ananas și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Așezați scorțișoară și cuișoare pe o grosime dublă de pânză de brânză; aduceți colțurile de pânză și legați-le cu sfoară pentru a forma o pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Se pune în aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2-3 ore sau până când se încălzește. Aruncați punga de condimente.
5
Serviți cald în cani.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista