Pumpkin Pie Creme Brulee

Pumpkin Pie Creme Brulee
Pumpkin Pie Creme Brulee ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 599 calorii. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, piure de dovleac, ghimbir praf și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Placinta Cu Dovleac Cr Oktime Br Oktime Oktime, și Pumpkin Pie Creme Brulee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Faceți crusta: în vasul unui robot de bucătărie echipat cu lama metalică, pulsați biscuiții și nucile pecan până la măcinarea fină, 6 până la 10 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Adăugați untul topit și zahărul brun și pulsul pentru a combina. Apăsați amestecul în fund și 1/2 inch pe laturile a zece ramekins de 6 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Puneți ramekinele într-un vas mare de copt sau tigaie și coaceți orb în cuptor, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Scoateți și lăsați deoparte să se răcească.
1
Combinați 2 căni smântână, scorțișoara, nucșoara și ghimbirul într-o cratiță la foc mediu-mare. Înjumătățiți fasolea de vanilie pe lungime; răzuiți semințele cu un cuțit, apoi adăugați semințele și păstăia în cratiță. Se aduce la fierbere și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Bateți gălbenușurile de ou cu zahărul granulat într-un bol până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Adăugați restul de 1 1/2 căni smântână și laptele în cratiță. Se amestecă încet amestecul de gălbenuș, apoi se strecoară crema printr-o sită înapoi în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Bateți dovleacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Împărțiți amestecul de dovleac între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Turnați apă fierbinte în vasul de copt, cam la jumătatea laturilor ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți până când crema începe să se stabilească, dar este încă puțin agitată la mijloc, 55 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Scoateți din cuptor; scoateți ramekinele din Baia de apă și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Presărați ușor crema cu zahăr turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
10
Încălziți zahărul cu o torță de Butan până se caramelizează. Pentru a obține o crustă de zahăr caramelizată mai groasă, repetați, folosind doar o stropire ușoară de zahăr de fiecare dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
11
Lasă să se răcească.
12
În vasul unui robot de bucătărie echipat cu lama metalică, pulsați biscuiții și nucile pecan până la măcinarea fină, aproximativ 6 până la 10 impulsuri (3 secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
13
Adăugați untul topit și zahărul brun și pulsul pentru a combina. Apăsați în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc, a unui vas de copt sau a 8 (6 uncii) ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista