Pumpkin Agnolotti
Pumpkin Agnolotti ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 56 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de parmezan, dovleac pur aproxume, ambalaje pătrate wonton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 12%. Încercați Pumpkin Agnolotti, Agnolotti Bolognese, și Purslane Agnolotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mash pumpkin pur aproxume, parmezan, zahăr și coajă de lămâie într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați ambalajele wonton pe o suprafață de lucru.
Ungeți marginile cu ou ușor bătut.
Așezați 1 linguriță de umplutură pe jumătatea inferioară; îndoiți jumătatea superioară, apăsând ușor marginile pentru a sigila. Fierbeți ravioli în apă sărată până când sunt fragede, aproximativ 3 minute.
Se topește untul cu CR fra fra fra fra într-o tigaie saut.
Adăugați ravioli și 2 linguri de lichid de gătit pentru paste; aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper. Se acoperă cu parmezan ras și semințe de dovleac (pepitas).