Pumnul Globului Ocular

Pumnul Globului Ocular
Pumnul globului ocular este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Această rețetă servește 8 și costă 5,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 287 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați qt. apă, lichior de portocale, lichior de zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paste pentru ochi, Poțiune Pentru Ochi, și Trufe Oculare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 1 afine în fiecare compartiment al tăvii de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
2
Se amestecă 1 qt. apă cu câteva picături de colorant alimentar. Umpleți tava; congela.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
ApăApă
3
Combinați sucul de lămâie, zahărul și lichiorurile de portocale și zmeură într-un ulcior nereactiv; se amestecă până se dizolvă zahărul. Se răcește, acoperit, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZmeurăZmeură
PortocaliuPortocaliu
ZahărZahăr
4
Se toarnă amestecul de suc de lămâie în bolul de pumn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați șampanie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
6
Adăugați felii de lămâie și globii oculari de afine congelați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se servește în pahare cu tulpină.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
OcaziiHalloween
Revista