Rum Punch ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 187 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de mango, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Pumn De Rom, și Punch-ul lui T pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mică la foc mare; aduceți la fierbere. Gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se ia de pe foc; transferați amestecul de zahăr într-un castron mic. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Combinați amestecul de zahăr, sucul de mango și următoarele 4 ingrediente (prin grenadină) într-un castron mare; se amestecă bine. Se amestecă sifon.