Pulpă de miel prăjită cu raguut de fasole albă, fasole garbanzo, anghinare, pancetta și roșii uscate la cuptor
Pulpă de miel prăjită cu raguut de fasole albă, fasole Garbanzo, anghinare, pancettan și roșii uscate la cuptor necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1412 de calorii , 119 g de proteine și 62 g de grăsime per porție. Pentru 10,61 USD per porție , această rețetă acoperă 69% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Vă este adusă de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână pulpă de miel, roșii uscate la cuptor, eșalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 85% . Încercați cioburi de miel cu fasole albă și roșii uscate la soare , piept de pui fripți cu fasole garbanzo, roșii și boia și piept de pui fript cu fasole garbanzo, roșii și boia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru miel: Preîncălziți cuptorul la 475 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimioare De Anghinare, Tăiate în Sferturi și Fierte în Vin Alb, Ceapă și Apă (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Linguri Muștar De Dijon
2
Combinați firimiturile, usturoiul, ierburile, uleiul de măsline și muștarul într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Uscate La Cuptor
Lichid De Gătit Fasole Garbanzo
1/3 Cană Lichid De Gătit Fasole Garbanzo
Lichid De Gătit Fasole Garbanzo
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
3
Pune mielul pe un gratar într-o tavă de copt. Se condimenteaza mielul cu sare si piper dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei De Usturoi Tocati Marunt
Pulpă De Miel (6 Până La 7 Livre), Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel, Dezosată
4
Întindeți jumătate din amestecul de muștar pe interiorul mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Lichid De Gătit Fasole Albă
Lichid De Gătit Fasole Albă
1/4 Lira Pancetta, Tăiată Julien, Sotă Până Devine Crocantă
5
Rulați și fixați cu sfoară. Se prăjește mielul pe toate părțile și se coace la cuptor pentru 15-20 de minute, până devine ușor auriu. Reduceți focul la 350 de grade, îndepărtați mielul și întindeți uniform peste 1/2 din amestecul de muștar rămas. Întoarceți-vă la cuptor și continuați să prăjiți până când se rarește, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta, Tăiată Juliană, Sotă Până Devine Crocantă
1/2 Kilogram De Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Drajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Lăsați să se odihnească 10 minute și feliați subțiri pe bias.
1
Încinge ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați eșalota, morcovii și țelina și transpirați timp de 5 până la 7 minute. Creșteți căldura la mare și adăugați lichidele de gătit și supa de pui. Gatiti pana scade la 2 cani si strecurati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb
şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
3
Pune fasolea si anghinarea in cratita si adauga supa. Gatiti pana cand lichidul s-a redus la 1/4 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Lingură Plină De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adaugati untul, cimbrul si patrunjelul si asezonati cu sare si piper dupa gust. Turnați amestecul pe un platou și acoperiți cu pancetta și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)