Pulpă de miel marinată cu iaurt-mentă
Pulpa de miel marinată cu iaurt-mentă necesită aproximativ 9 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest mic dejun are 266 calorii, 42G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână iaurt, usturoi, picior de miel dezosat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Iaurt la grătar-picior marinat de miel, Iaurt la grătar-picior marinat de miel, și Picior de miel marinat la grătar cu sparanghel și Chimichurri de mentă.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit de tăiat, faceți mai multe fante mici pe întreaga suprafață a Mielului și umpleți fante cu usturoiul feliat.
Adăugați iaurtul, menta, chimenul și sosul de ardei iute în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Așezați mielul pe o foaie mare de copt și frecați întregul picior cu amestecul de iaurt. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți grătarul la mare.
Scoateți mielul din marinată și condimentați bine cu sare și piper.
Așezați mielul, cu pielea în jos, pe grătar. Grătiți până când partea pielii este maro aurie, apoi întoarceți mielul și reduceți căldura grătarului la mediu, astfel încât grătarul să mențină o temperatură constantă de 350 de grade F. Continuați grătarul până când un termometru introdus adânc în carne atinge o temperatură de 145 de grade F pentru o coacere medie-rară, aproximativ 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Scoateți mielul de pe grătar, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați carnea pe părtinire în felii groase de 1/4 inch.