Pulpă de miel marinată cu iaurt-mentă

Pulpă de miel marinată cu iaurt-mentă
Pulpa de miel marinată cu iaurt-mentă necesită aproximativ 9 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest mic dejun are 266 calorii, 42G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână iaurt, usturoi, picior de miel dezosat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Iaurt la grătar-picior marinat de miel, Iaurt la grătar-picior marinat de miel, și Picior de miel marinat la grătar cu sparanghel și Chimichurri de mentă.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit de tăiat, faceți mai multe fante mici pe întreaga suprafață a Mielului și umpleți fante cu usturoiul feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Adăugați iaurtul, menta, chimenul și sosul de ardei iute în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați mielul pe o foaie mare de copt și frecați întregul picior cu amestecul de iaurt. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Preîncălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți mielul din marinată și condimentați bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Așezați mielul, cu pielea în jos, pe grătar. Grătiți până când partea pielii este maro aurie, apoi întoarceți mielul și reduceți căldura grătarului la mediu, astfel încât grătarul să mențină o temperatură constantă de 350 de grade F. Continuați grătarul până când un termometru introdus adânc în carne atinge o temperatură de 145 de grade F pentru o coacere medie-rară, aproximativ 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți mielul de pe grătar, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați carnea pe părtinire în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista