Pulpe de pui prăjite cu cartofi și varză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați picioarele de pui prăjite cu cartofi și varză. Această rețetă face 8 porții cu 463 calorii, 29G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cartofi fragezi, Yukon gold, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Pulpe de pui prăjite în stil grecesc, cartofi și capere, Cina de pui prăjită cu cartofi și anghinare pe un pat de varză crocantă, și Pui prăjit cu rubarbă și cartofi cu chipsuri crocante de Kale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-o tigaie foarte mare, aruncați varza, cartofii și ceapa cu uleiul de măsline. Se condimentează cu sare și piper și se întinde într-un strat uniform.
Așezați puiul pe o tăietură, cu pielea în jos. Feliați la jumătatea articulației dintre tobe și coapse. Se condimentează cu sare și piper, se presară cu boia și se pune deasupra legumelor.
Acoperiți tigaia cu folie. Prăjiți puiul în treimea superioară a cuptorului timp de 20 de minute.
Scoateți folia și prăjiți-o timp de 30 de minute mai mult, până când puiul este fiert și legumele sunt fragede.
Transferați puiul în farfurii și lingurați legumele alături.
Se servește cu pene de lămâie.