Pulpe De Pui Parmezan
Coapsele de pui parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 972 calorii, 35g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,01 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pesmetul condimentat italian, coapsele de pui jupuite și dezosate, parmezanul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Pulpe de pui prăjite la cuptor cu Panko și parmezan, Pulpe de pui grecești la grătar cu parmezan cu lămâie Orzo, și Pulpe de pui grecești la grătar cu parmezan cu lămâie Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Bateti impreuna ouale si 2 linguri. apă.
Presărați puiul cu sare și piper. Dragă în pesmet; scufundați în amestec de ouă și dragă din nou în pesmet.
Gătiti puiul, în loturi, în ulei fierbinte într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Aranjați puiul într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Se toarna sosul marinara peste pui si se presara cu parmezan.
Coaceți la 375 timp de 15 până la 20 de minute sau până când brânza este topită și un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție de registre de pui 17
Între timp, pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului. Aruncați pastele fierte fierbinți cu unt și pătrunjel.
Serviți puiul peste paste cu pansament feta picant peste Iceberg.
* 1 linguriță. sarea de masă poate fi înlocuită.
Tangy feta Dressing peste Iceberg: se amestecă împreună 1/2 cana maioneza, 1/2 (4-oz.) pachet maruntita brânză feta, 2 linguri. pătrunjel proaspăt tocat și 1 până la 2 lingurițe. suc proaspăt de lămâie. Se amestecă piperul după gust. Lingura dressing peste 5 cani tocat salata verde iceberg. Face 4 portii; Prep:10 min.