Pulpe de pui la grătar cu cinci condimente cu glazură de mure

Coapsele de pui la grătar cu cinci condimente cu glazură de mure necesită în jur 19 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 211 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, ghimbir, gem de mure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pulpe de pui la grătar cu cinci condimente cu glazură de mure, Pulpe de pui la grătar cu Tamarind și glazură portocalie, și Piersici învelite cu prosciutto la grătar cu glazură balsamică de mure.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Presărați amestecul de condimente uniform peste pui.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; gătiți puiul 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
În timp ce grătarele de pui, combinați gemul și următoarele 3 ingrediente într-o tigaie antiaderentă. Se fierbe la foc mediu-mic 8 minute sau până când glazura se reduce la 1/2 cană.
Stropiți glazura uniform peste pui; garnisiți cu mure, dacă doriți.