Pulpe de pui fierte cu măsline și busuioc

Coapsele de pui fierte cu măsline și busuioc necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 600 de calorii. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșiile în piure, piper proaspăt măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pulpe de pui fierte cu măsline și busuioc, Pulpe de pui fierte cu măsline și lămâie, și Pulpe de pui fierte cu Broccoli și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți uleiul la foc moderat. Condimentează puiul cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Puneți puiul în tigaie și rumeniți bine pe ambele părți, aproximativ 8 minute în total.
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură. Reduceți căldura la moderat scăzută.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați rozmarinul și vinul. Aduceți la foc mic, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maro. Se fierbe până când vinul se reduce la aproximativ 1/4 cană, 1 până la 2 minute.
Adăugați bulionul, roșiile, măslinele, restul de 1/2 linguriță de sare și puiul, cu pielea în sus, cu orice sucuri acumulate. Acoperiți și fierbeți până când puiul este gata, 20 până la 25 de minute. Împingeți puiul în partea laterală a tigaiei și apoi zdrobiți căței de usturoi cu o furculiță. Se amestecă 1/8 linguriță de piper și busuiocul, se aduce doar la foc mic și se servește.
Recomandarea vinului: Italia are trei struguri roșii mari. Nebbiolo și sangiovese sunt bine cunoscute, dar strugurii robusti aglianico merită cel puțin aceeași considerație. Acest fel de mâncare este o oportunitate excelentă de a gusta oricare dintre cele mai bune vinuri ale sale, Taurasi sau Aglianico del Vulture.