Pulpe de pui fierte cu anghinare și măsline grecești
Coapsele de pui fierte cu anghinare și măsline grecești ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 303 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.33 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ulei de măsline, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pulpe de pui cu lămâie prăjită la cuptor cu anghinare și măsline Kalamatan, Pui fiert cu anghinare și măsline, și Pulpe de pui fierte cu măsline și busuioc.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scoateți puiul din tigaie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ciuperci, ceapă și usturoi; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați 1/4 cană de bulion și 1/4 cană de vin în tigaie; se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă oțetul și pasta de roșii. Întoarceți amestecul de pui și ceapă în tigaie; adăugați 1/2 cană bulion, 1/2 cană vin, cartofi și următoarele 5 ingrediente (măsline prin anghinare), amestecând ușor. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 30 de minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegeri excelente pentru Greacă. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care l-ați putea încerca este Skouras Saint George Agiorgitiko. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.