Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de pui cu sos de cireșe. Această rețetă servește 4 și costă 3,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1048 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma conservele de cireșe, puteți urma acest fel principal cu Tort basc cu conserve de cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pulpe de pui cu sos verde de măsline, cireșe și Port, Pulpe de pui prăjite cu compot de cireșe-cimbru, și Pulpe De Pui Cu Sos De Smochine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.tăiați excesul de grăsime din pui și condimentați pe toate părțile cu sare și piper. Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Așezați făina într-un castron; adăugați puiul, întorcându-se la strat. Scuturați excesul și așezați puiul, cu pielea în jos, în tigaie. Aruncați făina rămasă. Gatiti puiul pana se rumeneste, aproximativ 7 minute. (Dacă tigaia este prea mică, gătiți în loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
3
Transferați într-un vas mare de copt, cu pielea în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți până când carnea lângă os nu prezintă urme de roz, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se toarnă grăsimea din tigaie și se readuce tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați vin și gătiți, amestecând pentru a ridica orice bucăți rumenite pe fund, până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
7
Adăugați bulion, creșteți căldura la mare și fierbeți rapid până se reduce și se îngroașă, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura la mediu-mare; amestecați conservele. Gatiti, amestecand des, pana se ingroasa si lucioasa, aproximativ 5 minute. Se amestecă cireșele și se fierbe până se încălzește, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Conservă
Cireșe
Bulion
8
Aranjați puiul pe farfurii sau pe un platou. Puneți sosul de cireșe deasupra și serviți cald.