Pulpe de pui condimentate cubanez cu Chorizo și orez

Pulpe de pui condimentate cubanez cu Chorizo și orez
Coapsele de pui condimentate cubanez cu Chorizo și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 803 calorii. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, tulpini de coriandru, piper piquillo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pulpe de pui condimentate cubanez cu Chorizo și orez, Filet de porc condimentat cubanez și orez Soffrito, și Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (orez cremos cu pui și Chorizo) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 11 ingrediente într-un castron mediu pentru marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați marinată. Sigilați punga; întoarceți-vă de mai multe ori pentru a acoperi puiul. Frigider pui cel puțin 4 ore și până la 1 zi, de cotitură sac ocazional. Folosind clești, transferați puiul din pungă în farfurie, permițând excesul de marinată să picure înapoi în pungă. Rezervă marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
CleșteClește
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală mare și mare, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se adaugă chorizo și saut până când începe să se rumenească și grăsimea începe să se redea, aproximativ 3 minute. Folosind lingura cu fante, transferați chorizo într-un castron mediu. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
5
Adăugați jumătate de pui, cu pielea în jos, în oală. Saut până la maro, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați pe placă. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
7
Se toarnă toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime din oală; aruncați excesul de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați ceapa tocată; saut 4 minute, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
9
Adăugați ardeiul gras tocat și usturoiul tocat. Saut până când ceapa este translucidă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
10
Se amestecă în orez, amestecând pentru a se amesteca cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
OrezOrez
11
Adăugați 2 1/2 căni de bulion, roșii cu orice suc, boia de ardei, șofran și marinată rezervată. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a se amesteca. Întoarceți puiul, chorizo și orice sucuri acumulate în oală, presând parțial puiul în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
TomateTomate
Pui întregPui întreg
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
șofranșofran
BulionBulion
SucSuc
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 15 minute. Aranjați fâșii de ardei piquillo peste bucățile de pui. Acoperiți și continuați să fierbeți până când orezul este fraged și puiul este gătit, adăugând mai mult bulion cu 1/4 cană dacă orezul este uscat, cu aproximativ 10 minute mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
Sare și PiperSare și Piper
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui întregPui întreg
BulionBulion
OrezOrez
13
Transferați orezul și puiul într-un castron mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Se ornează cu pene de coriandru și tei și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Ingrediente

10pulpe de pui cu piele și OS (aproximativ 4 1/2 lire sterline)pulpe de pui cu piele și OS (aproximativ 4 1/2 lire sterline)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiltulpini proaspete de coriandru tocatetulpini proaspete de coriandru tocate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru proaspăt tocat grosiercoriandru proaspăt tocat grosier11 lingură de oregano uscatcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat3cuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate0Bucăți de caramele Heath Barienibahar la solienibahar la sol1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat2Bucăți de caramele Heath Bar2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2Bucăți de caramele Heath BarPaprika dulce maghiarăPaprika dulce maghiară2Bucăți de caramele Heath Barjalape semanate tocata din Chilejalape semanate tocata din Chile591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie11 lingură de oregano uscatcoaja de tei rasă fincoaja de tei rasă fin6creveți și cu venePene de varPene de var5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(sau mai mult) bulion de pui cu conținut scăzut de sare(sau mai mult) bulion de pui cu conținut scăzut de sare11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt1conserve de ardei piquillo sau 1 conserve întregi de pimiento, tăiate în fâșii subțiriconserve de ardei piquillo sau 1 conserve întregi de pimiento, tăiate în fâșii subțiri1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras roșu tocatardei gras roșu tocat0Bucăți de caramele Heath Barșofran fireșofran fire1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOchorizo spaniol complet gătit sau legături de cârnați portughezi lingui cca, tăiate în runde groase de 1/4 inchchorizo spaniol complet gătit sau legături de cârnați portughezi lingui cca, tăiate în runde groase de 1/4 inch4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez arborio sau orez alb cu bob scurtorez arborio sau orez alb cu bob scurt21 litru de lapte integral, la temperatura camereiroșii, tăiate cubulețeroșii, tăiate cubulețe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista