Pukacapas-Empanadas Cu Brânză Picantă (Bolivia)

Pukacapas-Empanadas Cu Brânză Picantă (Bolivia)
Pukacapas-Empanadas cu brânză picantă (Bolivia) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 488 calorii, 16g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați jalapeno, unt, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Tapas Empanadas Picant, Empanadas Picante De Pui, și Empanadas Picante De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tridente Tridente Tempranillo. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Tridente Tridente Tempranillo
Tridente Tridente Tempranillo
15 luni în butoi, vârsta sticlei de 8 luni. Produs din podgorii antice antrenate de vaso până la 110 ani, fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil și apoi îmbătrânit 15 luni în butoaie de stejar francez. Acest vin violet intens are note de stejar prăjit, grafit și balsamic. Aromele sunt fructe dens, cu creme de cassis persistând prin finisajul persistent.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista