Puiul și găluștele lui Callie Coe

Puiul și găluștele lui Callie Coe
Puiul și găluștele lui Callie Coe este un fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 1246 calorii, 84G de proteine, și 57G de grăsime pe porție. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână făină, ouă, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Tortul Yum al lui Callie England, Brioșele cu pâine de porumb din lapte de unt ale lui Callie, și Budinca de orez a mamei Callie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-o tigaie mare; adăugați apă, sare și piper. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie și sucurile curg limpede când puiul este străpuns cu o furculiță, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2
Scoateți puiul, rezervând bulionul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Lăsați puiul să se răcească; îndepărtați oasele și întoarceți carnea în bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați ouă tocate. Aduceți bulionul la fiert și adăugați găluște pe rând; amestecați bine înainte de a adăuga fiecare lot nou de găluște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
5
După adăugarea ultimului lot, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
6
Se ia de pe foc; lăsați să stea câteva minute înainte de servire.
1
Amestecați făina cu suficientă apă pentru a face un aluat care poate fi întins. Împărțiți aluatul în 4 loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
2
Întindeți fiecare lot de aluat gros de 1/2 inch pe o suprafață ușor făinată; tăiat în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista