Puiul sufocat al colonelului Jackson
Puiul sufocat al colonelului Jackson este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 466 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți fulgi de piper, făină, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Puiul curry al colonelului Benjamin, Colonelul Sanders Plăcintă Cu Nuci Pecan, și Kentucky Colonelul Gratar Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și sotati ceapa pana cand se inmoaie.
Scoateți și puneți deoparte.
Puneți făina, sarea și piperul într-o pungă mare și curată.
Adăugați puiul, închideți bine punga și agitați pentru a acoperi.
Scoateți puiul din pungă, rezervând făina rămasă în pungă.
Încălziți uleiul rămas în tigaie și puiul brun pe toate părțile în ulei fierbinte.
Scoateți puiul din tigaie și puneți-l într-o tigaie adâncă.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți făina rezervată în tigaie la foc mediu, amestecând constant, pentru a face un roux întunecat. Amestecați încet fulgii de piper, apa și oțetul. În cele din urmă amestecați ceapa sotată rezervată.
Se amestecă bine și se toarnă amestecul peste pui.
Acoperiți vasul și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 35 până la 45 de minute sau până când puiul este fraged și gătit (nu mai este roz în interior). Notă: dacă sosul este prea gros, adăugați apă în tigaie, puțin câte puțin, până când se atinge consistența dorită.