Puiul lui Big Bob Gibson cu sos alb de grătar

Rețeta puiul lui Big Bob Gibson cu sos alb de grătar este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $3.22 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 1426 calorii, 75g de proteine, și 119g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați hrean, maioneză, așchii de lemn de hickory și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul alb distilat, puteți urma acest fel principal cu Mini Pavlovas Cu Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Puiul lui Big Bob Gibson cu sos alb de grătar, Big Bob Gibson ' s Bar-sos alb B-Q, și Sosul pentru grătar Alb Alabama al lui Big Bob Gibson pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar cu gaz. Înfășurați așchii de lemn de hickory în folie rezistentă și străpungeți pachetul peste tot cu o frigăruie.
Adăugați pachetul de folie la grătar. Acoperiți și lăsați așchii de lemn să înceapă să fumeze, aproximativ 5 minute.
Ungeți puiul cu ulei și condimentați generos cu sare și piper. Grătiți puiul, acoperit, la foc moderat, întorcând și schimbând bucățile ocazional, până când sunt ușor carbonizate și fierte, 35 până la 40 de minute.
Transferați pe un platou.
Într-un castron mediu, bateți maioneza cu oțetul, sucul de mere, hreanul, sucul de lămâie și cayenne și condimentați cu 1 linguriță de piper negru și 1/2 linguriță de sare.
Transferați sosul de grătar într-un ulcior și serviți cu puiul.