Puiul Curry al mamei
Reteta de pui Curry mama ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 1 oră și 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru $1.36 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Mergeți la magazin și ridicați muștar, pudră de curry, margarină fără lactate [folosiți un brand precum Earth balance soy-free și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza margarina fără lactate, puteți urma acest fel principal cu Unt De Arahide Nucă De Cocos Fulgi De Ovăz Scotchies ca desert. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Orezul spaniol al mamei.
Instrucțiuni
Se amestecă ingredientele sosului într-un castron și cuptorul cu microunde până se fluidizează.Se amestecă bine și se toarnă în fundul unei tigaie de 9X13.
Așezați bucăți de pui dezghețate deasupra.Întoarceți bucățile astfel încât să fie acoperite cu sos pe ambele părți.Acoperiți în folie.
Coaceți la 325 timp de 1,5 ore (facem 350 timp de 1,25 ore).
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.