Pui Și Umplutură Florentină
Această rețetă face 4 porții cu 566 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de pui, amestec de umplutură, brânză de parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Pui Florentin, Pui Și Șuncă Florentină, și Pui Caesar Florentin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Amestecați amestecul de umplutură, apa fierbinte și brânza doar până când amestecul de umplutură este umezit.
Puneți puiul în vas de copt de 13x9 inci.
Se amestecă supa și spanacul; lingura peste pui. Sus cu amestec de umplutură.
Coaceți 30 min. sau până când puiul este gata (165F).